Damloop 2019

Maak grote stappen voor nierpatiënten. Ook dit jaar kun je tijdens de Dam tot Damloop in actie komen voor nierpatiënten op zondag 22 september. Samen hebben we één doel: zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Ren je mee?

Nierpatiënten hebben één droom: nierziekten genezen. De Nierstichting werkt samen met toponderzoekers aan een wetenschappelijke doorbraak. Door mee te rennen en sponsorgeld op te halen, komt deze doorbraak een stap dichterbij.

Je bent van harte welkom bij de Nierstichting lopers. Schrijf je in (kosten: 30 euro p.p.) en haal minimaal 150 euro sponsorgeld op.
Je kunt rekenen op:
- Unieke
startbewijzen voor de 5 of 10 EM voor het gewilde goede doelenvak
- Nierstichting running shirt
- Handige tips en tools voor sponsorwerving
- Een eigen actiepagina waarmee je veilig en eenvoudig sponsorgeld kunt ophalen
- Een prachtige medaille voor de geleverde prestatie