Actie voor de Nierstichting

Voor wie kom jij in actie?
Kom in actie om de droom van iedere nierpatiënt waar te maken: nierziekten genezen. Zodat de 2-jarige Pim, die ernstige nierproblemen heeft, nooit hoeft te dialyseren. En Dominique niet meer hoeft te wachten op een donornier. Net als duizenden andere nierpatiënten. Want zij dromen allemaal van gezonde nieren; een leven zonder nierziekten. Samen komen we in actie voor één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Help jij mee? Maak je eigen actie aan en vertel wat je gaat doen. Natuurlijk helpen wij je om je actie tot een succes te maken.

€ 652,41 12-02-2020 | 08:20 Aan: Ik haak aan Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.
€ 503 12-02-2020 | 08:14 Aan: Handgemaakt door Jeanet voor de nierstichting Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.
€ 780 12-02-2020 | 08:06 Aan: Jasper in actie shirts Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.
€ 10 11-02-2020 | 16:39 Aan: Algemene donatie's (Samen voor genezining van een nierziekte.) Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.
€ 45 11-02-2020 | 16:29 Aan: 1250 km lopen i.v.m. 12,5 jarig jubileum van mijn donornier Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.