Actie voor de Nierstichting

Voor wie kom jij in actie?
Kom in actie om de droom van iedere nierpatiënt waar te maken: nierziekten genezen. Zodat de 2-jarige Pim, die ernstige nierproblemen heeft, nooit hoeft te dialyseren. En Dominique niet meer hoeft te wachten op een donornier. Net als duizenden andere nierpatiënten. Want zij dromen allemaal van gezonde nieren; een leven zonder nierziekten. Samen komen we in actie voor één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Help jij mee? Maak je eigen actie aan en vertel wat je gaat doen. Natuurlijk helpen wij je om je actie tot een succes te maken.

€ 5 01-04-2020 | 20:11 Aan: De Nierstichting helpt ons, hopelijk met uw bijdrage ook anderen! Van de collectebus van de scholen van meester Onno
€ 15 01-04-2020 | 19:03 Aan: De Nierstichting helpt ons, hopelijk met uw bijdrage ook anderen! Vera, op afstand leven we mee met jou en je vader. Te meer omdat jullie beide dagelijks in het werk zo veel steun aan anderen hebben gegeven.