Start je eigen actie

Voor wie kom jij in actie?

Samen komen we in actie voor één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Help jij mee? Maak je eigen actie aan en vertel wat je gaat doen en voor wie jij in actie komt. Natuurlijk helpen wij je om je actie tot een succes te maken.

€ 25 22-04-2020 | 10:55 Aan: De Nierstichting helpt ons, hopelijk met uw bijdrage ook anderen! Ik ben geboren met een nier en weet hoe belangrijk deze organen zijn. Investering in onderzoek steun ik van harte. Succes en sterke Vera.
€ 15 13-04-2020 | 21:06 Aan: De Nierstichting helpt ons, hopelijk met uw bijdrage ook anderen! Beste Vera en Onno, We hopen dat je snel geholpen kunt worden en wensen jullie alle geluk van de wereld :) Lieve groet, Vanessa en Renske ( leerling Onno )