Nierstichting Rode Loper

Startdatum

Op zaterdag 7 november 2020 staat de 6de editie van de Nierstichting Rode Loper gepland. Helaas weten we nog niet of deze bijzondere wandeling door kan gaan, i.v.m. de ontwikkelingen rondom het corona virus. Wil je op de hoogte blijven of de Nierstichting Rode Loper dit jaar doorgaat en de inschrijving start? Stuur een e-mail naar info@rodeloper.nl of houd de website in de gaten.

Verlicht het leven van nierpatiënten

Na 2 prachtige avondwandelingen in Amersfoort, verhuist de Nierstichting Rode Loper dit jaar naar Den Bosch. Op zaterdag 7 november kleurt Den Bosch rood tijdens de Nierstichting Rode Loper. Tijdens deze bijzondere lichtjeswandeling langs historische plekken van de stad vragen we samen aandacht voor de impact van nierziekten. De avond wordt extra bijzonder door verschillende verrassingen, lichtjes, muziek en warme drankjes onderweg. Wandel mee en draag nierpatiënten een warm hart toe. Voor wie verlicht jij het leven?