Handwerkgroep Gorredijk

Ruurdtje de Vries
van totaal € 10.000 (100%)

De 91-jarige Ruurdtje de Vries – van Dijk is al 41 jaar de drijvende kracht achter de handwerkgroep Gorredijk die bestaat uit vijftig dames. De dames halen geld op voor de Nierstichting door het maken van sokken, truien, sjaals en ander handwerk. In de afgelopen jaren hebben ze al meer  dan 200.000 euro bij elkaar gehandwerkt voor de Nierstichting.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 10.000 07-07-2020 | 14:24