Marcel's digitale collecte voor de Nierstichting

Marcel Oostrom
van totaal € 300 (25%)

Mijn motivatie om voor de Nierstichting digitaal te collecteren is enerzijds vanwege de draagbare kunstnier en anderzijds vanwege het feit dat we in deze Corona tijd niet meer huis aan huis kunnen collecteren.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 25 08-09-2020 | 10:30
€ 25 08-09-2020 | 08:30 Ik doneer omdat de Nierstichting levens redt. Elk leven is zo de moeite waard .!! Heel veel succes deze week met de collecte .
€ 25 07-09-2020 | 14:49