Dam by Night voor de Nierstichting, ZONDER NIER GEEN LEVEN!

Marca van der Veek

20 september 2020

Normal 26ebe872d5a02b2dce27067d9420586595e7ef16
van totaal € 150 (13%)

Wil jij mijn deelname steunen voor de NIERSTICHTING?

ALLE KLEINE BEETJES HELPEN, omdat we niet zonder kunnen.

Mijn vriendin Jacqueline (hier op de foto) is het levende bewijs van een nierpatiënt en zelfs met een donornier die bijzonder goed functioneert is zij er nog lang niet. Het is, ook psychisch, een heel traject en het is mooi om daar een sportieve sponsorbijdrage aan te leveren.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 20 07-04-2020 | 23:00 Deze donatie is toegevoegd in verband met de annulering van Nacht van Bart.