LeXgo - Kim

van totaal € 250 (10%)
0 m afgelegd
Mijn doel 21 km | bereikt 0%

Ik loop voor mijn overleden vader Lex, hij heeft de laatste 11 jaar van zijn leven gedialyseerd. Met het geld hoop ik andere nierpatiënten te helpen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 25 27-05-2021 | 16:14

Welkom en LeXgo!

10-06-2021 | 15:48 Welkom om mijn actiepagina! De actie is opgezet door mijn zusje Amanda, een van mijn teamleden.  Vorig jaar zouden Amanda en ik de halve marathon van Bologna (IT) lopen. Helaas ging dat door de epidemie niet door. Ook dit jaar is dit niet mogelijk voor ons. Wat wel kan? Gewoon in NL lopen! Dus dat gaan we doen. Wilde ik stiekem 'gewoon' 10k lopen? Zeker! Gaan we evengoed voor de 21k? Yes, LeXgo! De actie bedacht en aangemaakt na aanleiding van het overlijden van onze vader eind april. Onze vader heeft jarenlang gedialyseerd, zowel thuis als via het ziekenhuis. Dus de koppeling met de Nierstichting was snel gemaakt. Overigens, misschien leuk om te weten, onze vader heette Lex en was kampioen originele woordgrapjes, vandaar onze teamnaam. Let's go, LeXgo!