1250 km lopen i.v.m. 12,5 jarig jubileum van mijn donornier

Geert Roeffen
van totaal € 500 (9%)

Op 3 november 2007 ging de telefoon vroeg in de ochtend, er was een nier voor mij beschikbaar. 10 minuten heb ik naar mijn telefoon zitten staren, heb ik deze oproep echt gehad?

Op 3 mei 2020 is het 12,5 jaar geleden dat ik mijn nier heb mogen ontvangen. Om dit te vieren en mijn donor te herdenken ben ik bezig om 1250 km te lopen vanaf januari dit jaar.

Ik loop zowel in Nederland als buitenland, alleen en met groepen. Mocht je een keer mee willen lopen, laat het dan even weten.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 45 11-02-2020 | 16:29 Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.