Bedrijf in actie

Dam tot Dam 2017

Maak grote stappen voor nierpatiënten!

Voor de 5de keer op rij doet een team van de Nierstichting mee met de Dam tot Damloop. Samen halen we geld op voor nierpatiënten. Wandel of ren je met ons mee?

Ren (5 of 10 Engelse mijl) of wandel (20, 27 en 42 kilometer) voor de Nierstichting. Betaal €30,- voor de inschrijving en verzamel minimaal €150,- aan sponsorgeld.

Zet jij je in voor de Nierstichting? Dan kun je op het volgende rekenen:
-Gegarandeerd startbewijs in het gewilde goede doelen vak
-Nierstichting Running shirt
-Mascottes Niertje en Noortje voor de aanmoediging en uniek foto-moment
-Je eigen actiepagina om eenvoudig en veilig sponsors te werven
-Een prachtige medaille als aandenken
-Toegang tot de Nierstichtingtent incl. hapje en drankje
-Handige tips en tools voor je sponsorwerving

We zetten alles op alles voor de realisatie van de draagbare kunstnier en het verkorten van de wachtlijst en werken we aan onze ultieme droom: nierziekten kunnen genezen! Door mee te doen en sponsorgeld op te halen, komt die droom een stapje dichterbij.

deelnemers

teams