Geef meer dan een feest

Een nierziekte heeft een enorme impact op je leven en brengt veel onzekerheid met zich mee. Daarom zetten wij alles op alles om mensen met een nierziekte hun leven terug te geven. En jij kunt daarbij helpen.

Ken jij iemand met een nierziekte, of heb je zelf een nierziekte én heb je binnenkort iets te vieren? Denk aan je verjaardag, jubileum, huwelijk of nierverjaardag! Geef dan meer dan een feest en vraag een donatie als cadeau. Daarmee maak je jouw gelegenheid nog specialer, want zo helpen we samen nierziekten genezen. Het mooiste cadeau dat je kunt geven en krijgen!

Hoe werkt het?
Maak heel eenvoudig je persoonlijke actiepagina aan. Hier kan je vertellen voor wie en waarom jij mee doet. Stuur al je vrienden, familie en kennissen een link naar je persoonlijke actiepagina zodat ze direct een donatie kunnen doen.

Je kunt ook nog een speciale donatiebox aanvragen voor gasten die contant willen doneren op jouw feest. Stuur een e-mail naar actie@nierstichting.nl.

Voor wie geef jij meer dan een feest? Doe mee en vraag een donatie als cadeau

€ 25 21-11-2022 | 21:02 Aan: Cees en Marion
€ 5 01-11-2022 | 06:18 Aan: Ik geef meer dan een feest omdat ik 50 wordt Marenka is altijd erg vrijgevig en meelevend. Ik kan op deze manier een klein steentje kan bijdragen aan haar wens om een mooie donatie te doen voor de nierstichting.
€ 5 31-10-2022 | 20:31 Aan: Ik geef meer dan een feest omdat ik 50 wordt
€ 5 31-10-2022 | 19:20 Aan: Ik geef meer dan een feest omdat ik 50 wordt
€ 25 31-10-2022 | 15:49 Aan: Ik geef meer dan een feest omdat ik 50 wordt Lieve Marenka, hopelijk heb je je surprisefeest goed doorstaan (vond het heel leuk daarbij te mogen zijn) en voel je je vandaag ook helemaal jarig. Nu ECHT 50! Van harte gefeliciteerd!! Wat een mooi initiatief dat je ook bij de Nierstichting graag de slingers ophangt, ter ere van jouw jubileum! Met 50 x 50 cent hoop ik daar een klein steentje aan bij te kunnen dragen. Daar waar gisteren het geluk naar je toe kwam door zelf iets weg te rollen, hoop ik dat op allerlei andere gebieden het geluk lekker jouw kant op komt rollen de komende tijd, zonder dat je daar zelf al te veel moeite voor hoeft te doen! Je bent een kanjer! Liefs, Irma