Euforie en een moeilijke beslissing tegelijk

08-03-2023 | 22:14

Overdonderd....dat waren we met het behalen van het streefbedrag van maar liefst € 3.000,- ! Wat hebben we mooie donaties ontvangen waarvoor we iedereen dankbaar zijn.

Naast de euforie van dit succes hebben we ook een moeilijke beslissing moeten nemen richting Niek's uitdaging. Om het Pieterpad in één keer hardlopend af te leggen is vanzelfsprekend 100% fitheid een must. De afgelopen weken kampte Niek met een knieblessure waardoor zijn voorbereiding op deze tocht voor 6 weken wegviel. Inmiddels gaat het met de blessure beter echter niet voldoende om begin april geheel fit aan deze uitdaging te beginnen.

We hebben daarom het lastige besluit moeten nemen om de uitdaging begin april niet door te laten gaan. Een moeilijke beslissing, alles stond klaar en alles was gericht op de start begin april. Anderzijds is een fit lichaam het allerbelangrijkst. We hebben alle vertrouwen dat dit goed komt waardoor we de uitdaging ook niet afstellen maar uitstellen naar september 2023. De nieuwe startdatum is dinsdag 19 september 2023!! Zowel Niek als de organisatie kijken uit naar deze datum.

Een bijkomend voordeel......we hebben nog een tijdje langer om meer geld op te halen voor de Nierstichting! :-)