EDWIN & OLIVIER (ST)RIJDEN VOOR DE NIERSTICHTING

Edwin & Olivier Wiegerinck

Still to go

from €15,000 (1%)

Anderhalf jaar geleden sloeg het noodlot toe voor Olivier. Wat begon als een normale dag veranderde abrupt toen hij werd geconfronteerd met ernstige nierschade en direct aan de dialyse moest. Het werd een zware periode, vol met ziekenhuisbezoeken, medische ingrepen en onzekerheid. Gelukkig bleek zijn vader Edwin een geschikte donor te zijn. Na maanden van voorbereiding vond in november 2023 de langverwachte niertransplantatie plaats.

“We hebben van dichtbij meegemaakt hoe ingrijpend een nierziekte is, zowel voor de patiënt als voor de omgeving. De fysieke en emotionele belasting is enorm, en het dagelijks leven staat op zijn kop. Daarom hebben wij besloten om tijdens de 60e (jubileum) editie van de SLS Classic (www.slsclassic.nl), van woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2024, in actie te komen voor de Nierstichting. Met onze speciale stickeractie willen we geld inzamelen, zodat ook anderen een tweede kans op leven krijgen. Iedere bijdrage telt en kan een wereld van verschil maken voor mensen die in dezelfde situatie terechtkomen als wij.”

Het menselijk lichaam is op een verrassende manier te vergelijken met een auto. Elk onderdeel heeft zijn eigen functie en is essentieel voor een goede werking. Als een onderdeel niet functioneert, komt het geheel tot stilstand. Nieren zijn als het oliefilter: zonder goed werkende nieren raakt alles uit balans en stopt het leven!

Onze ervaring heeft ons laten zien hoe belangrijk het is om bewustzijn te creëren en steun te bieden aan mensen met nierziekten. De Nierstichting doet fantastisch werk door onderzoek te ondersteunen, voorlichting te geven en patiënten bij te staan. Door onze stickeractie (alleen voor deelnemers aan de SLS Classic) te steunen, draag je direct bij aan deze inspanningen en help je anderen aan een tweede kans op leven. Je kunt natuurlijk ook op deze pagina een mooie donatie doen door hieronder op de doneerknop te drukken.

Laten we samen in actie komen en het verschil maken. Steun onze actie!

Edwin (berijder) & Olivier (navigator) Wiegerinck

View all
€150 09-07-2024 | 21:03
€100 09-07-2024 | 15:28