Fietselfstedentocht

Op de trappers voor nierpatiënten. Doe mee aan de Fietselfstedentocht en fiets 235 kilometer voor nierpatiënten op 10 juni 2019 (Pinkstermaandag).

Fiets je mee voor de Nierstichting? 10 juni 2019
Doe mee aan de Fietselfstedentocht en fiets 235 kilometer voor nierpatiënten. Schrijf je in en haal minimaal 150 euro sponsorgeld op voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Het inschrijfgeld bedraagt €22,50. Je betaalt dit tegelijkertijd met de inschrijving.