Spieren voor Nieren duathlon 28 Mei

• Advanced hardlopen - roeien
  • Advanced roeien - fietsen
  • Advanced hardlopen - fietsen
van totaal € 15.000 (31%)

Spieren voor Nieren duathlon

Spieren voor nieren is een initiatief van Gerben van de Wetering. In 2021 is er met 48 personen geroeid voor de Nierstichting en daarbij is €12.257 opgehaald! Een geweldig bedrag dat we dit jaar gaan proberen te evenaren. Maar we gaan wel het één en ander veranderen. Dit jaar is Spieren voor Nieren een duathlon en wordt mede georganiseerd door We Improve Andijk. Naast indoorroeien kan je kiezen uit de disciplines hardlopen of fietsen!

Locatie: We improve Andijk

Adres: Gedeputeerde Laanweg 43, Andijk

Datum: 28 mei 2022

Tijd: Zie programma

Schrijf je nu ook in voor deze challenge! Samen zetten we onze spieren in voor gezonde nieren.

Team Spieren voor Nieren.

Wil je meer infomatie over Spieren voor Nieren? Bel dan met Gerben van de Wetering via 06-82704003

Het programma van Spieren voor Nieren ziet er als volgt uit:

We willen het programma tijdens dit event voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk maken. Je kan daarom kiezen uit 3 disciplines te weten indoorroeien, hardlopen en fietsen. Voorbeeld je vindt hardlopen niet leuk dan kies je voor indoorroeien en fietsen

Er kan gekozen worden uit 3 categorieën:

• Easy 3 km / 15 km
  • Medium 6 km / 30 km
  • Advanced 9 km / 45 km

Bij de afstanden gaan we uit van hardlopen en fietsen, ga je andere disciplines doen dan converteren wij het aantal km naar de juiste km voor jou.

Op 14 mei ontvangen alle deelnemers een email met de laatste informatie. Wil je in de tussentijd ook op de hoogte blijven? Kijk dan voor meer informatie over het programma op de Facebookpagina van Spieren voor Nieren.

Tijdens jouw deelname aan de Spieren voor Nieren voor de Nierstichting krijgen jullie allemaal een t-shirt. Geef bij het aanmelden even aan welke maat en een Dames of een Heren je nodig hebt of stuur even een mailtje naar info@spierenvoornieren.nl

Dit was het shirt van 2021. Hoe het shirt er dit jaar uit gaat zien is nog een verrasing.

€ 10 30-05-2022 | 09:03 Aan: Ik zet mijn spieren in voor nieren
€ 25 29-05-2022 | 20:55 Aan: Gaan met die banaan Goed bezig!
€ 25 29-05-2022 | 20:50 Aan: Ik zet mijn spieren in voor nieren Goed bezig!
€ 15 29-05-2022 | 08:58 Aan: Ik zet mijn spieren in voor nieren
€ 5 28-05-2022 | 19:03 Aan: Ik zet mijn spieren in voor nieren