Nijmeegse Vierdaagse 2019

Maak grote stappen voor nierpatiënten. Ook dit jaar kun je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in actie komen voor nierpatiënten. Samen hebben we één doel: zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Loop je mee?

Nierpatiënten hebben één droom: nierziekten genezen. De Nierstichting werkt samen met toponderzoekers aan een wetenschappelijke doorbraak. Door mee te wandelen en sponsorgeld op te halen, komt deze doorbraak dichterbij.

Je bent van harte welkom bij de Nierstichting. Schrijf je in en haal minimaal 150 euro sponsorgeld op.
Je kunt rekenen op:
- een uniek Nierstichting t-shirt om in te lopen
- handige tips en tools voor sponsorwerving
- een eigen actiepagina waarmee je veilig en eenvoudig sponsorgeld kunt ophalen.

We hebben geen startbewijzen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Deze moet je zelf regelen via de Nijmeegse Vierdaagse organisatie.