Damloop 2019

Ga je de sportieve uitdaging aan en maak je grote stappen voor nierpatiënten? Schrijf je dan nu in voor de 35ste Dam tot Damloop, één van de grootste businesslopen ter wereld!
De Nierstichting heeft enkele startbewijzen beschikbaar voor het gewilde goede doelen vak! Beleef een unieke en sportieve ervaring en loop samen met vrienden, familie of collega’s  5 of 10 Engelse Miles (8 of 16 km).
Samen hebben we één doel: zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Ren je mee?

Je bent van harte welkom bij de Nierstichting lopers. Schrijf je in (kosten: 30 euro p.p.) en haal minimaal 150 euro sponsorgeld op.
Je kunt rekenen op:
- Unieke
startbewijzen voor de 5 of 10 EM voor het gewilde goede doelenvak
- Toegang tot het Dam tot Dam Park
- Nierstichting running shirt
- Ontvangst bij de finish
- Handige tips en tools voor sponsorwerving
- Een eigen actiepagina waarmee je veilig en eenvoudig sponsorgeld kunt ophalen
- Een prachtige medaille voor de geleverde prestatie