Dam tot Damloop 2020

20 september 2020

Wil jij dit jaar deelnemen aan Dam tot Dam in het Nierstichting team op zaterdag 19 of zondag 20 september 2020? Regel nu alvast jouw ticket, zodat je verzekerd bent van deelname en gebruik kan maken van veel voordelen!

Doe mee aan dit geweldige evenement met ongeëvenaarde sfeer! De IJtunnel en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement heel bijzonder. Beleef een unieke en sportieve ervaring en loop samen met vrienden, familie of collega's 5 of 10 Engelse Miles (8 of 16 km). Samen hebben we één doel: zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar genezen van nierziekten.

Wil je graag voor de grote massa uitlopen en wil je een bijdrage leveren voor nierpatiënten? Meld je hier aan of via de rode Ren mee! button rechtsboven.

Maak grote stappen als individuele deelnemer of als team

Beleef een geweldige dag en maak alleen of met je team grote stappen voor nierpatiënten. De Nierstichting bied je deze dag unieke voordelen. Je ontvangt;

• Unieke startbewijzen in de ochtend voor het gewilde goede doelenvak
  • Een persoonlijke actiepagina om donaties te werven
  • Een runningshirt van de Nierstichting
  • Ontvangst bij de finish
  • Toegang tot het Dam tot Dam park
  • Een hapje en drankje na de finish
  • Een prachtige medaille voor de geleverde prestatie

De kosten voor een individuele deelname bedragen €30,50 voor de 5EM en €41,50 voor de 10EM. Hiervoor krijg je ook een shirt van de Nierstichting dat je met trots kan dragen, nadat je je best hebt gedaan om minimaal €150 aan donaties te werven.

Maak grote stappen als bedrijf

Beleef een geweldige dag met je collega’s en maak samen grote stappen voor nierpatiënten. De Nierstichting bied jouw bedrijfsteam unieke voordelen. Je krijgt voor jullie bedrijfsaanmelding;

• Unieke startbewijzen in de ochtend voor het gewilde goede doelenvak
  • Een eigen actiepagina voor eenvoudige sponsorwerving
  • Nierstichting runningshirts met bedrijfslogo (vanaf 2 personen)
  • Promotie op social media (FB 90.000 volgers)
  • Ontvangst bij de finish
  • Toegang tot het VIP-dorp
  • Drankje en hapje na afloop
  • Een prachtige medaille voor de geleverde prestatie en een mooie teamfoto als blijvende herinnering!

De kosten van een bedrijfsdeelname is €200 pp, waarvan €50 inschrijfgeld en minimaal €150 voor sponsorwerving. Als bedrijf kan je ervoor kiezen zelf sponsorgelden te werven of het sponsorgeld van de deelnemers af te kopen. Klik op onderstaande button om jouw bedrijfsteam aan te melden.

Meld hier jouw bedrijf aan

€ 15 16-05-2020 | 11:53 Aan: Ik ren tijdens de Damloop voor de Nierstichting
€ 10 08-05-2020 | 12:07 Aan: Ik ren tijdens de Damloop voor de Nierstichting Beste Marisa, als Regiomanager van de Nierstichting en fervent hardloper was ik nauw betrokken bij de de Nacht van Bart. Het is ontzettend jammer dat de NvB dit jaar niet doorgaat. ik had jou en alle andere lopers graag willen ontmoeten. Jou actie ondersteun ik van harte, sterker nog ik heb vanmorgen tijdens mijn trainingsrondje een 5 km "wedstrijdje" ingebouwd. Het bewijs kan ik je leveren; hoe dan ook mijn donatie heb ik gedaan. Ik wens je nog ontzettend veel succes met je actie en hopelijk zien we elkaar volgend jaar bij de Nacht van Bart!
€ 15 24-04-2020 | 20:02 Aan: Ik ren tijdens de Damloop voor de Nierstichting Goede doelen zijn er om te steunen. Twee goede bekenden van mij doen mee en ik wil ze graag supporten. Het is maar een kleinigheidje, maar komt uit een goed hart. Zet hem op met trainen Esther en Marco!!
€ 50 24-04-2020 | 12:45 Aan: Ik ren tijdens de Damloop voor de Nierstichting
€ 25 24-04-2020 | 12:27 Aan: Ik ren tijdens de Damloop voor de Nierstichting