Dam tot Damloop 2020: Loop je mee?

20 september 2020

Normal cf432444aa36b86cc1d14413761b9358b642f0ab
van totaal € 25.000 (0%)

Wil jij dit jaar deelnemen aan Dam tot Dam voor de Nierstichting op zaterdag 19 of zondag 20 september 2020? Regel nu alvast jouw ticket, zodat je verzekerd bent van deelname en gebruik kan maken van veel voordelen!

Op 6 april aanstaande gaan de tickets voor de Damloop in de verkoop. Net zoals afgelopen jaren zal dit geweldige evenement zeer snel uitverkocht raken! De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement heel bijzonder. Heb je geen zin om te stressen voor je ticket? Wil je graag voor de grote massa uitlopen en wil je een bijdrage leveren voor nierpatiënten? Koop dan nu al jouw ticket!

Maak grote stappen als bedrijf

Beleef een geweldige dag met je collega’s en maak samen grote stappen voor nierpatiënten. De Nierstichting bied jouw bedrijfsteam unieke voordelen. Je krijgt voor jullie bedrijfsaanmelding;

• Unieke startbewijzen in de ochtend voor het gewilde goede doelenvak
  • Een eigen actiepagina voor eenvoudige sponsorwerving
  • Nierstichting runningshirts met brijfslogo (vanaf 2 personen)
  • Promotie op social media (FB 90.000 volgers)
  • Ontvangst bij de finish
  • Toegang tot het VIP-dorp
  • Drankje en hapje na afloop
  • Een prachtige medaille voor de geleverde prestatie en een mooie teamfoto als blijvende herinnering!

De kosten van een bedrijfsdeelname is €200 pp, waarvan €50 inschrijfgeld en minimaal €150 voor sponsorwerving. Als bedrijf kan je ervoor kiezen zelf sponsorgelden te werven of het sponsorgeld van de deelnemers af te kopen. Klik op onderstaande button om jouw bedrijfsteam aan te melden.

Meld hier jouw bedrijf aan

Maak grote stappen als individuele deelnemer of als team

Beleef een geweldige dag en maak alleen of met je team grote stappen voor nierpatiënten. De Nierstichting bied je deze dag unieke voordelen. Je ontvangt;

• Unieke startbewijzen in de ochtend voor het gewilde goede doelenvak
  • Een persoonlijke actiepagina om donaties te werven
  • Een runningshirt van de Nierstichting
  • Ontvangst bij de finish
  • Toegang tot het VIP-dorp
  • Een hapje en drankje na de finish
  • Een prachtige medaille voor de geleverde prestatie

De kosten voor een individuele deelname bedragen €30,50 voor de 5EM en €41,50 voor de 10EM. Hiervoor krijg je ook een shirt van de Nierstichting dat je met trots kan dragen, nadat je je best hebt gedaan om minimaal €150 aan donaties te werven.

Beleef een unieke en sportieve ervaring en loop samen met vrienden, familie of collega’s  5 of 10 Engelse Miles (8 of 16 km). Samen hebben we één doel: zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Klik op de button ren mee! en wees zeker van jouw deelname!