Ik ren tijdens de Damloop voor de Nierstichting

Marisa Rosito

20 september 2020

van totaal € 150 (27%)

Nu alle events worden afgezegd, geldt dat ook voor hardloopwedstrijden, waaronder Nacht van Bart. Maar gelukkig schieten virtuele hardloopwedstrijden als paddenstoelen uit de grond. Daarom organiseer ik: Ik ren voor Bart

Wat moet je doen?

• Doneer € 5 of meer op https://actie.nierstichting.nl/actie/marisa-rosito (niet anoniem)
  • Stuur een mail naar ikrenvoorbart@gmail.com. Zet daarin je naam en ontvang je startnummer.
  • Loop, ren, hinkel of kruip minimaal 5 km (meedoen kan t/m 18 september 2020).

Waarom moet je meedoen?

• Omdat het lekker is om even naar buiten te gaan. (Blijf 1,5 m bij elkaar vandaan!)
  • Omdat je het goede doel steunt. 100% van jouw donatie gaat naar het goede doel. Er blijft niets aan de strijkstok hangen.

Wat krijg je ervoor?

• Een goed gevoel.
  • Een startnummer (voor je verzameling die nu niet erg hard groeit).
  • Doneer je € 10 of meer? Dan krijg je gratis een medaille thuisgestuurd. Stuur hiervoor je adres en #sweatyselfie na afloop van je run naar ikrenvoorbart@gmail.com (adres binnen Nederland).
  • Een vermelding op mijn outfit bij de Damloop by Night. Jij bent namelijk mijn sponsor.

Geen zin om te rennen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 10 08-05-2020 | 12:07 Beste Marisa, als Regiomanager van de Nierstichting en fervent hardloper was ik nauw betrokken bij de de Nacht van Bart. Het is ontzettend jammer dat de NvB dit jaar niet doorgaat. ik had jou en alle andere lopers graag willen ontmoeten. Jou actie ondersteun ik van harte, sterker nog ik heb vanmorgen tijdens mijn trainingsrondje een 5 km "wedstrijdje" ingebouwd. Het bewijs kan ik je leveren; hoe dan ook mijn donatie heb ik gedaan. Ik wens je nog ontzettend veel succes met je actie en hopelijk zien we elkaar volgend jaar bij de Nacht van Bart!
€ 30,60 07-04-2020 | 23:01 Deze donatie is toegevoegd in verband met de annulering van Nacht van Bart.