Goede doelenactie de Nierstichting

Linda Glerum

( Lid van team: Speelleercentrum De Rode Schouw )

Nog te gaan

van totaal € 250 (10%)

Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Nierstichting namens Faya Lugo

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 10 02-04-2021 | 07:58 Natuurlijk voor Faya maar ook voor onze toppers juf Linda en juf Saskia, zij hebben deze actie opgezet.
€ 15 01-04-2021 | 16:52 Dankjewel dat jullie dit opgezet hebben!! Namens Faya en alle andere nierpatiënten