Handgemaakt door Jeanet voor de nierstichting

Jeanet Nederlof
van totaal € 200 (294%)

Ik zelf ook nierpatiënt ben. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met handwerken, luiertaarten maken etc. De dingen die ik maak verkoop ik via mijn facebookpagina: handgemaakt door Jeanet . De opbrengst hiervan gaat naar de nierstichting.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 60 03-08-2020 | 15:13 cadeautjes die verkocht zijn
€ 25 17-07-2020 | 13:49
€ 503 12-02-2020 | 08:14 Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.