Mondkapjes voor het goeie doel

Jasper Schepers

Nog te gaan

van totaal € 100 (170%)

In Maart begon het verschrikkelijke Coronavirus waarin de hele wereld ineens heel anders was. Tot op de dag van vandaag zijn ook al mijn geplande acties even in duigen gevallen door de omstandigheden. Toch wou ik iets doen en bedacht om mondkapjes te verkopen waarmee een deel van de opbrengst te goeie zal komen aan genezing van een nierziekte. Op vele verschillende plekken zoals winkels en het ov is het dragen van een mondkapje verplicht. Na maanden mondkapjes te hebben verkocht in samenwerking met DiaTravel heb ik sinds afgelopen maand ook eigen jasperinactie mondkapjes die nu alleen nog maar te bestellen zijn door de enorme vraag hierna. De jasper in actie mondkapjes kosten 6.95 waarvan er 1,50 rechtstreeks naar de Nierstichting gaat. Wilt u ook zo'n mooi mondkapje? Dat kan door een mailtje te sturen naar schepersjasper2001@gmail.com of door met te contacteren via de socials Instagram en Facebook.

Facebook: Jasper in actie voor de nierstichting
Instagram: Jasper_in_actie

Samen maken we het verschil.

Stay Safe Everyone,
Jasper Schepers

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 100 08-04-2021 | 21:01
€ 10 15-11-2020 | 22:00 Mijn vader is overleden aan nierkanker en mijn moeder heeft het ook gehad maar die is door een operatie waarbij een stuk van de nier is gehaald al 8 jaar kanker vrij.
€ 60 15-11-2020 | 21:40