Jasper in actie shirts

Jasper Schepers

van totaal € 800 (97%)

Twee jaar geleden ben ik begonnen met het ontwerpen van een eigen shirt is samenwerking met een bedrijf. Naar een groot succes komt er binnenkort een nieuw shirt uit waar we druk mee bezig zijn. Ik heb totaal al 758,50 opgehaald met de jasper in actie shirts! De shirts worden besteld door diverse verenigingen/clubs uit heel nederland van volleybal tot basketbal & Hockey. Weet u wat zo mooi is aan deze shirt u mag zelf bepalen welke kleur shirt en opdruk u wilt. Wilt u ook een shirt van jasperinactie bestellen en hiermee mij en het goeie doel steunen neem eens een kijkje op de Facebookpagina van jasper in actie voor de nierstischting of stuur een mailtje naar schepersjasper2001@gmail.com Samen alles op alles om nierziekten te genezen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 780 12-02-2020 | 08:06 Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.