Ik haak aan

Helma Dunk

van totaal € 200 (326%)

Ik haak items waarvan het grootste deel van de opbrengst voor de Nierstichting is.
Alle nierpatiënten (en sinds kort ook mijn man) worden door de Nierstichting geholpen en ondersteund.
Daarom wil ik naast mijn donateurschap me op een andere wijze ook inzetten voor hen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 652,41 12-02-2020 | 08:20 Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.