Ik rijd mee met de Bizzy Wheels business ride

Etienne Valstar

Laatste Business Ride

van totaal € 35 (100%)

BizzyWheels gaat zich in 2020 inzetten voor de Nierstichting. We doen dit omdat we een passie voor fietsen hebben en een goed doel willen steunen. Het volledige inschrijfgeld van de BizzyWheels Business Rides gaat naar de Nierstichting!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.