RunR_cc Rent

Eric Hartmans
van totaal € 250 (50%)

De Nierstichting zet alles op alles om nierziekten in de toekomst te genezen, de wachtlijst voor donornieren korter te maken en nierziekten te voorkomen. Ik wil op mijn manier ook op leuke wijze bijdragen aan een beter leven voor nierpatiënten!

Mijn doel is om volgend jaar een Halve Marathon te lopen en te proberen dit nog binnen 2 uur te doen ook. Mijn reis naar deze Halve gaat via De Singelloop in Breda, De Thetford 10 in Etten Leur en de 7-Heuvelenloop in Nijmegen nog in 2019 en in 2020 in ieder geval de Kwart Marathon in Rotterdam.

Sponsor mij om De Nierstichting te helpen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 125 11-02-2020 | 15:37 Doordat de Nierstichting is overgestapt naar een nieuw actieplatform zijn de reeds gegeven donaties als één donatie toegevoegd aan het nieuwe actieplatform.