To The Point Company steunt de Nierstichting

Bas van Gils
van totaal € 250 (30%)

In een tijd waarin het door Corona lastiger is om langs de deuren te gaan hopen we dat je helpt om van deze collecteweek toch een groot succes te maken. Alleen zo kan de Nierstichting verder onderzoek steunen en werken aan het voorkomen en genezen van nierziektes.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 50 18-09-2020 | 08:47 Bedankt voor je support Bas!
€ 25 14-09-2020 | 12:15