Bedrijf in actie

Zevenheuvelenloop

Fabian zijn nieren doen het niet. Daarom zit hij 40 uur per week vast aan een enorm dialyse-apparaat. Dat is geen leven, maar overleven. De Nierstichting maakt grote stappen door te investeren in de ontwikkeling van de draagbare kunstnier en wetenschappelijk onderzoek. Help jij mee om mensen hun leven terug te geven? Maak dan grote stappen de heuvels door en zamel zo veel mogelijk sponsorgeld in!

Hoe het werkt
Kies voor de sfeervolle Zevenheuvelennacht op zaterdag 18 november (7km) of ga voor de klassieker van 15 km, op zondag 19 november. Schrijf je in op nierstichting.nl/zevenheuvelen, draag €30 bij in de onkosten en zamel zo veel mogelijk sponsorgeld in (ten minste €150). Naast een fantastische ervaring waarbij jij echt het verschil maakt, krijg je:

• Een startbewijs en een uniek Nierstichting sportshirt
• Start- en omkleedpunt met een hapje, drankje en massage
• Een teamfoto, medaille, SMS met je finishtijd
• Je eigen actiepagina én tips & tools voor je sponsorwerving

deelnemers

teams