Bedrijf in actie

Wedekind

SOXS.CO nu verkrijgbaar bij Geef&Beleef!
Een cadeau waar je warm van wordt en sokken die comfortabel zitten en die je het liefste niet meer uit wilt doen. Super cadeau als relatiegeschenk, een cadeau voor de medewerkers of familieleden. In de maand december zal van ieder paar sokken € 2,- naar de Nierstichting gedoneerd worden.
Sokken van SOXS.CO gemaakt van Eco wol van Nieuw-Zeelandse schapen/100% anti prik garantie/comfortabel/zeer elastisch
Dames Sokken grijs of zwart gemêleerd geschikt voor maat 34 tot 40 € 24,95
Dames Sokken grijs gemêleerd Antislip paars geschikt voor maat 34 tot 40 € 29,95
Heren sokken zwart geschikt voor maat 40 tot 48 € 24,95