Bedrijf in actie

Spieren voor Nieren

Wij, Jaap van Alkemade en Cees Heijboer, te samen 128 jaar gaan medio mei 2018 fietsen naar Etyek in Hongarije.Deze fietstocht willen wij graag combineren met onze sponsoractie om geld op te halen voor de Nierstichting.Reden hiervoor is dat de moeder van Cees is overleden aan de gevolgen van een nierziekte.De Nierstichting heeft zeer veel goeds gedaan voor zijn moeder: onder meer dialyse, vakantiehuisjes etc.De fietstocht van 1700 km gaat naar Etyek omdat Jaap z’n vrouw daar vandaan komt.
Wij gaan hier enkele weken voor uittrekken. Ons doel is om 3400 euro te genereren; voor elke kilometer 1 euro per persoon.
Wij vinden het fantastisch als u hier door middel van een druk op de knop ‘steun’ een donatie voor dit goede doel ter beschikking zou willen stellen. Kunnen we op uw steun rekenen?