Promotiematerialen

De Nierstichting helpt je graag bij jouw actie en geeft je daarom graag diverse middelen in handen zodat je kunt laten zien waar jij je voor inzet. Zo kun je het actielogo downloaden en gebruiken in al je berichten, posters etc.

• actielogo
  • stickers
  • kledingstickers
  • donatieboxen
  • folders
  • pennen
  • ballonnen
  • sponsorenveloppen
  • stempelkaarten

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar actie@nierstichting.nl, vermeld je actie en je vraag met naam, telefoonnummer en je adresgegevens.

De Nierstichting heeft ook speciale sportshirts. Ben je hier in geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je verzoek, dan maken we hier een afspraak over. Om de onkosten zo laag mogelijk te houden, kunnen we deze niet vrijblijvend weggeven. Zo  houden we zo veel mogelijk over om te kunnen besteden aan een beter leven voor nierpatiënten!