Bedrijf in actie

Persoonlijk doel wordt goed doel

Over 6 weken ga ik samen met mijn vader de Mont Ventoux op fietsen. Een half jaar geleden zei hij dat hij dat graag wilde doen, ik riep daar gelijk achteraan dat ik mee zou gaan. Ik had het nog niet gezegd of er stond een nieuwe fiets klaar, ik kon er niet meer onderuit.. Dat betekende elke week trainen en afzien, allemaal om ons persoonlijke doel te bereiken. Maar ons persoonlijke doel werd een goed doel.. Helaas kregen we een maand geleden te horen dat de nier van mijn broer ermee aan het stoppen was. De nier die hij 13 jaar geleden van mijn vader had gekregen. Na stabiele resultaten bleek toch dat de nier het niet meer aankon, dialyseren was de enige optie, van de een op de andere dag je hele leven overhoop. We kunnen hem nu niet helpen maar hopen hiermee een klein beetje bij te dragen.