We gaan met een enthousiaste groep medewerkers vanaf 8 maart wekelijks zwemmen; eerst in het zwembad en, zodra het weer het toelaat, buiten. Het einddoel in om 25 juni mee te doen aan de Unltd Swim Overschie 2017.
De heer Slingerland (president directeur Alphatron Holding) zal voor alle gezwommen meters (dus ook de trainingen) een bedrag doneren aan de geselecteerde goede doelen; de nierstichting is dit jaar geselecteerd als één van deze goede doelen." />
Bedrijf in actie

Alphaswim initiative

Alphatron gaat dit jaar wederom van start met de "Alphaswim initiative".